Det ska vara roligt och spännande att dricka te, menar en av Danmarks mest skickliga sommelier, Jacob Kocemba. Han driver Copenhagen Sparkling Tea Company, som producerar mousserande te med samma omsorg för detaljerna som när en klassisk Champagne-cuvée skapas. .
Læs mereJacob har arbetat som sommelier på några av de bästa restaurangerna i Danmark, och blev 2009 utsedd till ”världens bästa servitör”. Med sin känsla för doft-och smak-sammansättning, har han skapat ekologiska mousserande teer, som har komponerats från de finaste vita och mest intensiva svarta tesorter.
För att få ut rätt aromer från tebladen, urlakas dem först i varmt och sedan i kallt vatten under en längre process, som avslutas med en tillsats av vitt vin och färskpressad citronsaft. Det garanterar den bästa balansen i detta mousserande te, som så småningom justeras enligt ett speciellt, hemligt recept.
Bekräfta din ålder
Denna sida innehåller produkter och varor som inte får säljas till personer under 20 års åldern. Bekräfta att du är över 20 år här