Waterkloof Wines


Paul Boutinot har vuxit upp med en fransk far och en engelsk mamma. De drev en restaurang i västra England och det var här Paul fick en smak för yrket som han sedan hade stor framgång med: att sälja vin. Han insåg att i den engelska restaurangscenen vanligtvis serverades ovanligt tråkigt vin. Redan på 70-talet kunde du fortfarande komma undan med att skriva de bästa namnen på etiketten för att få vinerna att låta mer än de egentligen var. Ingen kunde hindra en producent från att kalla sitt vin Le Chambertin till exempel.

Paul Boutinot er vokset op med en fransk far og en engelsk mor. De drev en restaurant i det vestlige England, og det var her, Paul fik smag for det erhverv, han sidenhen fik kæmpe succes med: Salg af vin. Det gik nemlig op for ham, at der på den engelske restaurantscene generelt blev serveret ualmindelig trist vin. Dengang i 70’erne kunne man stadig slippe af sted med at skrive alverdens fine navne på etiketten for at få vinene til at lyde af mere, end de egentlig var. Ingen kunne forhindre en producent i at kalde sin vin Le Chambertin for eksempel.

Läs mer
 


Paul Boutinot har vuxit upp med en fransk far och en engelsk mamma. De drev en restaurang i västra England och det var här Paul fick en smak för yrket som han sedan hade stor framgång med: att sälja vin. Han insåg att i den engelska restaurangscenen vanligtvis serverades ovanligt tråkigt vin. Redan på 70-talet kunde du fortfarande komma undan med att skriva de bästa namnen på etiketten för att få vinerna att låta mer än de egentligen var. Ingen kunde hindra en producent från att kalla sitt vin Le Chambertin till exempel.

Paul Boutinot er vokset op med en fransk far og en engelsk mor. De drev en restaurant i det vestlige England, og det var her, Paul fik smag for det erhverv, han sidenhen fik kæmpe succes med: Salg af vin. Det gik nemlig op for ham, at der på den engelske restaurantscene generelt blev serveret ualmindelig trist vin. Dengang i 70’erne kunne man stadig slippe af sted med at skrive alverdens fine navne på etiketten for at få vinene til at lyde af mere, end de egentlig var. Ingen kunne forhindre en producent i at kalde sin vin Le Chambertin for eksempel.