Beställ innan kl 14 så skickar vi samma dag
Ryd

Allmänna Vilkor

Beställningar och leveransvillkor

Alla produkter på theis-vine.se produkter säljs till det pris som anges på hemsidan och erbjuds så långt lagret räcker.  Theis Vine reserverar sig för tryckfel avseende pris, vinårgångar eller andra villkor för de produkter som erbjuds på Theis-vine.se.

 

Beställningen blir bindande så fort vi accepterat din beställning och skickat kvittens på din e-mail Adress med en orderbekräftelse. När Betalningen sket och mottagits ser vi till att vinet transporteras via vår oberoende transportör Best Transport. Leveranstiden varierar mellan 1-5 dagar beroende på var du befinner dig, oftast 1-2 dagar för beställningar i storstäder. Leveranstid sker på helgfria vardagar, och du kan välja leveranstid som passar dig i kassan vid beställning.

 

Avvikelser i leverans kan förekomma om produkten är slutsåld, produkten är försenad från leverantörens sida, om det är skift i vinets årgång, är en premier/allokerings produkter, force Majeure, eller finns andra särskilda skäl från Transportörens sida. Theis Vine ansvarar härmed inte för dröjsmål, skada eller förlust i dessa hänseende.

 

Om leverans enligt ovan inte kan genomföras på grund av att behörig mottagare inte är tillgänglig på leveransadressen vid leveranstillfället, att legitimationskravet på 20 års åldern inte uppfyll eller annan omständighet som beror på dig som köpare, blir du ersättningsskyldig för kostnaderna för omleverans samt ärenden kring det.

 

Ånger Rätt

Vid köp av vin hos oss på Theis Vine har du 14 dagars ångerrätt från och med att du fått levererat varorna. Ansvar för transportkostnaden samt administration ligger hos dig om du ångrar köpet.

 

Reklamationsrätt

Du har nöjd och kundgaranti enligt reklamationsrätt om vinet är defekt eller felaktig (gäller ej vin som är menat att vara oxiderat/reduktiva enligt producentens önskan, bevarings skada utanför vår kontroll eller dylikt). Kontakta gärna vår kundtjänst och beskriv det du inte är nöjd med, vi gör en bedömning om flaskan måste skickas in för kvalitetskontroll.

 

Legitimationskrav

Du måste vara 20 år för att beställa och köpa vin från oss. Vid köp kontrolleras personnumret mot folkbokföringsregistret. Mottagaren kontrolleras även med giltig legitimation vid leverans.

Vi förbehåller oss rätten att vägra leverans till mottagare som är under 20 år, är berusad eller misstänker att tjänsten kommer att missbruka svensk alkohollagen.

 

Transportskador

Transportskador ska anmälas omgående till kundservice för att vi ska få möjlighet att reklamera transportskadan samt skicka nya felfria produkter till dig. Skicka gärna din anmälan inom 48 timmar till post@theis-vine.se

 

Tvingande lagstiftning

Ingenting i dessa villkor ska tolkas så att de utgör undantag eller avståenden från tvingande lagstiftning tillämplig vid köp enligt dessa Köp villkor.

 

Alkohol

Våra produkter innehåller alkohol, något som kan vara skadligt för hälsan. Theis Vine tar inte ansvar för skador som både direkt eller indirekt kan förekomma till följd av konsumtion av våra produkter.

 

Förändringar av Villkor

Theis Vine förbehåller sig rätten att förändra villkor och priser genom publicering på webbsidan. Redan ingångna avtal består oförändrad med undantag om ändringar sker i lagstiftning inom privatimport samt alkohollagen.

 

Betalning

Betalning sker genom beställning med betalkort. Giltiga betalkort visas i samband med kundens genomförande av beställningsproceduren. Om du vill betala via banköverföring kan Theis Vine ApS kontaktas för ytterligare avtal via telefon på +45 62 66 11 20 eller genom att skicka ett e-postmeddelande till post@theis-vine.dk

 

Kortbetalning

Vi erbjuder betalning med Visa, Maestro, Mastercard och Eurocard och American Express via Klarna. Där kan du betala med Klarna direkt, faktura, kort eller överföring från din internetbank.

Så fort betalning har sket skickar vi varorna med vår mellanhandel transport företag Best Transport.

Bekräfta din ålder

Denna sida innehåller produkter och varor som inte får säljas till personer under 20 års åldern. Bekräfta att du är över 20 år här