Beställ innan kl 14 så skickar vi samma dag
Ryd

Om oss

Kompromisslösa vin upplevelser sedan 1994
På Theis Vine är vi kompromisslösa när det gäller kvalitet. Detta är det avgörande nyckelordet, när vi ständigt är på jakt efter de bästa producenterna i de enskilda vinregionerna runt om i världen. Det innebär att vi erbjuder våra kunder de bästa vinerna från hela världen, och i en värld där vinet konstant förändras, håller vi oss ständigt uppdaterade om vilka nya trender som växer fram.

Sveriges och Danmarks ledande Bourgogne-leverantör
Målet för Theis Vine var från början att vi skulle vara Danmarks ledande leverantör av Bourgogne-viner. Vårt fokus var främst på små, men oerhört kvalitetsmedvetna vinbönder som uttrycker största respekt för originalitet och terroir genom sina viner. Vi har uppnått detta målet och vi kommer att fortsätta att utveckla och värna om den positionen. De fantastiska Bourgognevinerna utgör därför fortfarande en viktig del av vår verksamhet, men idag erbjuder vi även de bästa vinerna från andra delar av världen, exempelvis Spanien och Italien.

Theis Vine är etablerad och ägs av John Krøigaard-Larsen. Under många år var vi varit bosatta på Fyn med centrallager och butik, men från 1. Den 2012 juni flyttade vi till Skovlunde. Därefter har vi avsatt till Charlottenlund där vi idag har ett stort, trevligt huvudkontor precis vid stationen.


Vi har med åren blivit en naturlig samarbetspartner för alla vinälskare i Danmark, och Sverige, oavsett om det rör sig om uppbyggnaden av den privata vinkällaren eller bourgogne till vinlistan på Fine-Dining restaurangen. Vi är också en av de få importfirmor som erbjuder Bordeux en primeur och förskottsförsäljning av kommande årgångar i t.ex. Bourgogne.

Vår svenska verksamhet är ett dotterbolag till Theis Vine Danmark och levererar vin till många av Sveriges bästa restauranger sedan 2007.

Vi levererar också till systembolaget och våra viner återfinns i såväl det ordinarie butikssortimentet som i beställningssortimentet.
.

Bekräfta din ålder

Denna sida innehåller produkter och varor som inte får säljas till personer under 20 års åldern. Bekräfta att du är över 20 år här